AMBI Alianța Metropolitană București-Ilfov
Menu

Cum poți să ajuți?

Avem nevoie de sprijinul tău și al celor ca tine.

Astăzi, nu suntem mulți, însă putem, cu fiecare mână de ajutor dată, să ne facem auziți și ascultați. Împreună cu tine, împreună cu fiecare bucureștean și ilfovean care crede că batem pasul pe loc de prea mult timp, putem mișca lucrurile în direcția firească. Vezi aici ce ne dorim pentru comunitatea București-Ilfov și vino alături de noi!


Alătură-te nouă!

Completează formularul de mai jos, iar noi vom lua legătura cu tine în cel mai scurt timp posibil. Dă-ne ocazia de a ne cunoaște, iar noi îți vom spune cum poți să ajuți. Tu decizi cât și cum vrei să te implici.

  Trimițând acest formular îți exprimi acordul pentru prelucrarea datelor tale personale conform termenilor și condițiilor site-ului.

  Donează și tu!

  Orice sprijin e binevenit, pentru că acum avem nevoie să ne facem auziți. Suntem la început, însă, cu ajutorul tău, vom putea ajunge la cât mai mulți dintre locuitorii din București și Ilfov, pentru a le prezenta platforma noastră. Dă acum comunității, ca să îți poată da înapoi mai târziu!

  Asociația Metropolitană București Ilfov
  IBAN: RO97 INGB 0000 9999 0985 9603
  Banca: ING Bank Centrala
  Moneda: RON, SWIFT: INGBROBU, BIC: INGB


  Semnează petițiile noastre!

  Semnează și tu petițiile de mai jos și dă linkurile mai departe prietenilor și familiei! Știm deja că 52% din locuitorii Capitalei își doresc desființarea primăriilor de sector, însă, cu sprijinul tău, ne putem duce mesajul și mai departe și putem face ca bunul simț să se întâmple și la noi!

  Fără primari de sectoare Fără praf în administrație

  Redirecționează 2% din impozit

  Folosește formularul online sau descarcă pdf-ul și completează cu datele tale pentru a ne redirecționa 2% din impozitul anual.

  Redirecționează online Descarcă formularul

  Spune-le și celorlalți!

  Ca să reușim împreună, e nevoie ca locuitorii din București și Ilfov să știe că existăm și că putem face lucrurile să se întâmple. Ne poți ajuta trimițând un mesaj de susținere către familie, prieteni și cunoscuți sau distribuindu-l pe profilul tău de Facebook. Îți mulțumim!

  instagram